4 juni 11:00 - 14:00

Arkitekturmässa Visby

Strand Hotel Visby

Tider                             

Datum: Tisdag 4 juni
Öppettid: 11:00 - 14:00

OSA: 30 maj


Är du snabb och är bland de första 50 som anmäler sig (och kommer) får du ett presentkort på addUPcard på 200:-    



Plats                        

Arkitekturmässan arrangeras på unika Strand Hotel som från 1854 var bryggeri under många år. När bryggeriverksamheten flyttade förvandlade man tillsammans med arkitekten Birger Andersson  de gamla bryggerikvarteren till hotell år 1982.  
Läs mer.

Passande nog arrangeras Arkitekturmässan i Bryggarsalen.

Om  Arkitekturmässan            

Här träffar du representanter från 14 ledande leverantörer inom en mängd olika områden. Du får produkt- och materialnyheter och minglar med branschkollegor och kunder i en mysig, nära miljö.

Entré är gratis och vi bjuder föranmälda besökare på lunch kl 12:00. Du kommer när det passar dig mellan 11:00 – 14:00.

Utställare

Aritco

Aritco är en världsledande producent av plattformshissar för offentlig miljö samt villahissar.

Sapa

Innovativa, hållbara och pålitliga aluminiumsystem för fasader, fönster, dörrar, skjut- och vikpartier och solskydd med lågt klimatavtryck som hjälper till att minska byggnaders totala utsläpp genom energieffektiv och cirkulär design.

ROCKWOOL

Ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter. ROCKWOOL återvinningsprogram Rockcycle® bidrar till en mer cirkulär byggbransch.

Steni

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga och återbrukbara fasadlösningar både till exteriör & interiör.
60 års garanti.

Ifö Electric

Armaturer tillverkade i högkvalitetsporslin, med tidlös design och en livslängd som överträffar det mesta. Porslin är ett miljövänligt material som är både temperaturtåligt och underhållsfritt. 

Globus

Sedan 1970-talet tillverkar, utvecklar och marknadsför vi hissar för tillgänglighet och gods. Vi servar och levererar framkomlighet för alla i hela Sverige.

Purus

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av VVS-produkter samt ett rostfritt sortiment med bl.a. rännor, köksbänkar, inredning och sanitet. 

Nordskiffer

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt!

Weland

Vi är en ledande tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, ramper, gångbryggor, gallerdurk och entresoler.  

Furhoffs

Vi tillverkar hållbara rostfria produkter högsta kvalitet. Inredning för offentlig miljö såsom disk- och arbetsbänkar för sjukhus, skolor, restauranger tvätt- och städrum, samt designade köksbänkar för bostäder.

James Hardie

Våra innovativa fasadsystem är ett lätt byggmaterial, men samtidigt slitstarkt och motståndskraftigt, som varken krymper, sväller eller spricker även när de används i många år under de mest extrema klimatförhållandena.

Lamidoors

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga. Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

FM Mattsson

Vi  utvecklar och tillverkar vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez.

Parador

Vi är ett ledande internationellt inredningsvarumärke som föddes ur passion och en önskan att skapa exceptionella utrymmen på ett hållbart sätt. Vi arbetar direkt med designindustrin och detaljhandeln och erbjuder högkvalitativa golv till våra kunder som söker en modern och lyxig estetik.

Byggnadshyttan Kalk & Bygg

Vi är genuint intresserade av byggnadsvård och har lång erfarenhet av att renovera gamla hus och restaurera kulturhistoriska byggnader. Vi utför även nybyggnation och ombyggnader. Vi tillverkar kalk enligt urgamla metoder. Stenen till Byggnadshyttans kalk bryts och bränns vid Rings i Hejnum på Gotland. Kalken använder i vår egen verksamhet, men säljs även separat.

Stånga Brädgård

Stånga Brädgård AB är ett familjeföretag vars företagsidé är att smidigt och snabbt och med minimal miljöpåverkan förädla råmaterial till färdiga reglar, paneler, lister mm. efter kundens önskemål. En av våra specialitéer är att förädla Gotländsk kärnrik furu till faltak, reglar, ytterpaneler eller vad kunden önskar.

Vi säljer även linoljefärger, tjära och tjärbaserad färg, handsmidda beslag m m.

Anmäl ditt besök

Vi skickar en bekräftelse till din e-post.

Hitta hit

Best Western Strand Hotel
Strandgatan 34, 621 56 Visby
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50