Onsdag 24 januari 11:00 - 14:00   

Arkitekturmässa Falun

Plats: First Hotel Grand Falun > Hitta hit
Tid: Onsdag 24 januari 11:00 - 14:00
OSA: Senast 16 januari

Välkommen till Arkitekturmässan på First Hotel Grand i Falun. Du får möjlighet att träffa representanter från ett antal leverantörer inom olika områden. Under ett par effektiva timmar kan du kika på nyheter, träffa branschkollegor och kunder i en mysig, nära miljö.

Entré är fri och vi bjuder föranmälda fackbesökare på lunch kl 12:00. I samband med mässan har vi en tipspromenad där du kan vinna presentkort från AddUpCard.  

Utställare

Vi finns där när du drar nyckelkortet, vrider om låset eller går genom dörrar som öppnas automatiskt – oavsett om du är på ett sjukhus, lastar av på lastkajen eller är hemma i ditt eget hem.  

Steni levererar estetiska, miljövänliga, återbrukbara och underhållsvänliga fasadlösningar som människor lägger märke till både till exteriör & interiör.

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.
 

Våra fasader är funktionella och ger tidlös skönhet. Vi levererar anpassade och hållbara lösningar för fasadytor som uppfyller de mest komplexa tekniska kraven och erbjuder oöverträffad hållbarhet
  

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av VVS-produkter samt ett rostfritt sortiment med bl.a. rännor, köksbänkar, inredning och sanitet. 

Våra djupaste rötter finns i Tranås Skolmöbler som grundades 1896. Idag är vi ett av Skandinaviens ledande varumärkeshus för utveckling och försäljning av inredningslösningar och förvaring med fokus på skola, kontor, industri samt olika offentliga miljöer

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt! 

Sedan 1970-talet tillverkar, utvecklar och marknadsför vi hissar för gods och tillgänglighet. Vi servar och levererar vi framkomlighet för alla i hela Sverige.
 

Våra innovativa fasadsystem är ett lätt byggmaterial, men samtidigt slitstarkt och motståndskraftigt, som varken krymper, sväller eller spricker även när de används i många år under de mest extrema klimatförhållandena.

    

Anmäl ditt besök

Vi registrerar din anmälan manuellt. Bekräftelsen kan därför ta någon dag.


Hitta hit

First Hotel Grand
Trotzgatan 9-11, 791 71 Falun
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50