Torsdag 19 maj 11:00 - 14:00   

Arkitekturmässa GöteborgEfter vår lyckade premiär i Malmö gästade vi Göteborg på GTS Konferens & Festvåning. Tack för bra service och trevliga lokaler! 

Vi gratulerar vinnarna i vår tipspromenad som belönas med presentkort på Restaurangguiden.com

1:a pris  1 000:- Oliver Benkert - GAJD Arkitekter, Göteborg
2:a pris 500:- Sebastian Gagnér Jenneteg - WAHLSTRÖM & STEINER Arkitekter, Göteborg
3:e pris 250:- Marie B Kornhammar - NORRA FLYGELN Arkitekter, Göteborg

Utställare

Kingspan är världsledande inom isolering och byggande för lösningar av hög prestanda, samt låga koldioxidbyggnader. Vårt uppdrag är att påskynda en netzero framtid.

  

DYNAMISKT GLAS
Optimalt solskydd när det behövs
I vår fabrik i Uppsala tillverkar vi vårt unika, patenterade dynamiska solskydd som löser tre grundläggande behov för en byggnad:
- Energibesparing
- Välmående
- Designfrihet

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt! 

Ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter. Vi har minskat våra CO2-utsläpp med 70% jämfört med 1990.

Lumon Inglasning öppnar upp en värld av möjligheter. Tänk att kunna njuta av din balkong eller altan varje dag – året runt!

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga. 
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga fasadlösningar både till exteriör & interiör. 

Weland AB är ett stabilt familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Smålandsstenar. Vi är en ledande tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor, gallerdurk och entresoler. Weland är även en av Sveriges största aktörer inom området plåtbearbetning.