Torsdag 21 april 11:00 - 14:00   

Arkitekturmässa Malmö

Vi tackar besökare och leverantörer för en lyckad premiär för våra Arkitekturmässor. Nedan finns info om utställarna och lite bilder från mässan.

Vinnarna på tipspromenaden som vinner presentkort på restaurangguiden.se blev följande:

1:a Anders Alexandersson - AF Bygg Syd
2:a Emanuele Apuzzo - HÄR Malmö
3:a Mårten Ek - AF Bygg Syd  

Utställare

Aritco är en världsledande producent av plattformshissar för offentlig miljö samt villahissar.

  

Cembrit är Sveriges ledande leverantör av fibercementskivor. MINERIT är vårt mest välkända varumärke. Fasadbeklädnad, yttertak och innerväggar. 

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt! 

Ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter. Vi har minskat våra CO2-utsläpp med 70% jämfört med 1990.

För miljöer där tillgänglighet, valfrihet, säkerhet och bekvämlighet har hög prioritet. Kvalitetsprodukter och hjälpmedel för människor med funktionsvariation. 

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga. 
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga fasadlösningar både till exteriör & interiör. 

Weland AB är ett stabilt familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Smålandsstenar. Vi är en ledande tillverkare och leverantör av spiraltrappor, raka trappor, räcken, handikappramper, gångbryggor, gallerdurk och entresoler. Weland är även en av Sveriges största aktörer inom området plåtbearbetning.

DYNAMISKT GLAS
Optimalt solskydd när det behövs
I vår fabrik i Uppsala tillverkar vi vårt unika, patenterade dynamiska solskydd som löser tre grundläggande behov för en byggnad:
- Energibesparing
- Välmående
- Designfrihet