28 maj 2024

Hållbara Hus
Stadsvandring & Minimässa

 Norra Djurgårdsstaden Stockholm

Tider                             

Datum: Tisdag 28 maj


SCHEMA
Anmäl dig nedan till önskad grupp.

10:30 - 12:00 Grupp Förmiddag
12:00 - 13:00 Lunch för båda grupper
13:00 - 14:40 Grupp Eftermiddag


OSA: 24 maj



Plats                        

Startplats, minimässa & lunch:
Bobergsgatan 75
115 48 Stockholm

Lokalen är Nordskiffers & St Eriks showroom. Här startar Stadsvandringen. Minimässa och lunch är i lokalen.

Om Norra Djurgårdsstaden
Norra Djurgårdsstaden är ett av Europas mest omfattande stadsutvecklingsområden och utpekat som profilområde inom hållbarhet. Här omvandlas tidigare hamn och industrimark till en grön och levande del av Stockholm.  > Läs mer

Om  Hållbara Hus            

Hållbara Hus kombinerar en inspirerande Stadsvandring i Norra Djurgårdsstaden med minimässa och lunch. 

Leverantörerna presenterar hållbara lösningar för både byggnader och landskap och du får se resultaten i sin verkliga miljö och höra om hur man tänkt kring lösningarna.

Deltagande är kostnadsfritt och vi bjuder föranmälda besökare på lunch kl 12:00. 

Anmäl dig till den tid som passar dig bäst! 

Medverkande Leverantörer

Nordskiffer

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt!

Vestre

Vi har skapat sociala mötesplatser i över 75 år.
Vi tror på kraften i trevliga och tilltalande platser där människor kan mötas och är stolta över att vara en av Skandinaviens ledande tillverkare av hållbara urbana möbler som för människor samman. 

S:t Eriks

Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Ruukki

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.

Bara Mineraler

På goda grunder!
Med våra lösningar skapar du levande och funktionella utemiljöer. Hållbara gröna bjälklagsgårdar, regnbäddar för dagvattenhantering, marktegel till torg och gårdar samt tegelmurar.

Globus

Sedan 1970-talet tillverkar, utvecklar och marknadsför vi hissar för tillgänglighet och gods. Vi servar och levererar framkomlighet för alla i hela Sverige.

OrganoWood Nowa

Virke med biocidfri kemi, ett hållbart och naturligt val! Virke som grånar naturligt i utomhusmiljöer.
OrganoWood® Nowa är ett naturfärgat virke, med en len och slät yta, som grånar naturligt i utomhusmiljöer. Virket trycks med OrganoWoods nya patenterade kemi och tillförs en hög motståndskraft mot rötangrepp. I en energieffektiv tillverkningsprocess med biocidfri kemi, som är skonsam mot träet, skapas en miljö där rötsvampar inte trivs.  

Isover Saint-Gobain

Isover är marknadsledande inom isolering och isolerlösningar med över 80 års erfarenhet på den svenska marknaden. Vårt fokus ligger inom hållbar utveckling.

Anmäl ditt besök

Vi skickar en bekräftelse till din e-post.

Hitta hit

Bobergsgatan 75, 115 47 Stockholm
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50