16 maj 11:00 - 14:00

Arkitekturmässa Malmö

High Court Malmö

Tider                             

Datum: Torsdag 16 maj
Öppettid: 11:00 - 14:00

OSA: 10 maj


Är du snabb och är bland de första 50 som anmäler sig (och kommer) får du ett presentkort på addUPcard på 200:-    



Plats                        

Arkitekturmässan är på anrika High Court Malmö som ritats av arkitekten Ivar Callmander. 1917 stod bygganden klar och var säte för Hovrätten för Skåne och Blekinge fram till 2009.  Läs mer.

Byggnaden som ligger centralt i Malmö  en slottsnära vacker miljö används idag som konferensanläggning.

Om  Arkitekturmässan            

Här träffar du representanter från ett 20-tal ledande leverantörer inom en mängd olika områden. Du får produkt- och materialnyheter och minglar med branschkollegor och kunder i en mysig, nära miljö.

Entré är gratis och vi bjuder föranmälda besökare på lunch kl 12:00. Du kommer när det passar dig mellan 11:00 – 14:00.

Utställare

Aritco

Aritco är en världsledande producent av plattformshissar för offentlig miljö samt villahissar.

Sapa

Innovativa, hållbara och pålitliga aluminiumsystem för fasader, fönster, dörrar, skjut- och vikpartier och solskydd med lågt klimatavtryck som hjälper till att minska byggnaders totala utsläpp genom energieffektiv och cirkulär design.

ROCKWOOL

Ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter. ROCKWOOL återvinningsprogram Rockcycle® bidrar till en mer cirkulär byggbransch.

Steni

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga och återbrukbara fasadlösningar både till exteriör & interiör.
60 års garanti.

Solargard Saint Gobain

Med Solar Gard® installerad på fönsterglas kan du spara stora belopp på energikostnaderna. Våra branschledande fastighetsfilmer har bevisats vara koldioxidnegativa och minskar de globala växthusgasutsläppen. 

Modus

Modus är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och inreder med 100% återbrukbara systemväggar, för hållbara och flexibla arbetsplatser. 

Eld & Vatten

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

Cosentino

Våra fasader är funktionella och ger tidlös skönhet. Vi levererar anpassade och hållbara lösningar för fasadytor som uppfyller de mest komplexa tekniska kraven och erbjuder oöverträffad hållbarhet.

Spismiljö
Wood On Wall

Vi erbjuder eldstäder för uppvärmning trivsel i en mängd olika modeller. Tillsammans med Wood On Wall levererar vi kompletta inbyggnadsinstallationer. 

Monier Icopal

Vi är Sveriges och Europas ledande tillverkare av takmaterial med de största och mest kända varumärkena inom området, t ex Monier, Icopal, Jönåker och Vittinge. 

Ruukki

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi leveranterar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt. 

Swisspearl

Cembrit har bytt namn till Swisspearl då företagen gått samman. Vi kan nu erbjuda ett ännu bredare sortiment inom fibercement med bibehållet fokus på hållbarhet. Våra innovativa produkter ger dig stort spelrum för kreativa idéer - MORE TO CREATE  

Assa Abloy

Vi finns där när du drar nyckelkortet, vrider om låset eller går genom dörrar som öppnas automatiskt – oavsett om du är på ett sjukhus, lastar av på lastkajen eller är hemma i ditt eget hem.  

SONO Brands

Våra djupaste rötter finns i Tranås Skolmöbler som grundades 1896. Idag är vi ett av Skandinaviens ledande varumärkeshus för utveckling och försäljning av inredningslösningar och förvaring med fokus på skola, kontor, industri samt olika offentliga miljöer. 

Nordskiffer

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt! 

Lamidoors

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga. Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

BG Byggros

Sedan 1986 erbjuder vi lösningar inom gröna tak, takträdgårdar och gröna lösningar i stadsmiljö, väg- och jord-förstärkning, bullerskydd, erosions-säkring och lokal avledning av dagvatten och fontänteknik 

James Hardie

Våra innovativa fasadsystem är ett lätt byggmaterial, men samtidigt slitstarkt och motståndskraftigt, som varken krymper, sväller eller spricker även när de används i många år under de mest extrema klimatförhållandena. 

Nimoverken

NIMO är idag världens största torkskåps-tillverkare med drygt 100 engagerade medarbetare, vi har självklart kvar all vår tillverkning i Sverige. Vårt mål är att våra produkter ska underlätta för både dig och miljön varje dag. 

FM Mattsson

Vi bedriver försäljning, tillverkning och produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez. 

SIGA

Vi är branschledande när det gäller produkter för att bygga luft- och vindtätt. Med hjälp av vår teknologi kan energiförbrukningen för att värma och kyla nybyggda eller renoverade hus sänkas väsentligt.

Idé Flooring

Golv för alla typer av offentlig miljö! Vi har egen tillverkning av vinylgolv samt är återförsäljare för Fitnice vävda vinylgolv, Balsan textilgolv och PVC-fria PURLINE eco & PURLINE element. Med lång erfarenhet från både installation och golvprodukter, kan vi ge dig råd och agera bollplank i dina projekt.

Anmäl ditt besök

Vi skickar en bekräftelse till din e-post.

Hitta hit

High Court
Malmöhusvägen 1, 211 18 Malmö
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50