Tisdag 27 februari 11:00 - 14:00   

Arkitekturmässa Jönköping

Plats: Kulturhuset Spira - Jönköping > Hitta hit
Tid: Tisdag 27 februari 11:00 - 14:00
OSA: Senast 20 februari

Välkommen till Arkitekturmässa på fantastiska Kulturhuset Spira. Du får möjlighet att träffa representanter från ett antal leverantörer inom olika områden. Här kan kan du kika på nyheter och diskutera lösningar, träffa branschkollegor och kunder i en mysig, nära miljö.

Entré är gratis och vi bjuder föranmälda fackbesökare på lunch kl 12:00.

I samband med mässan har vi en tipspromenad där du kan vinna presentkort från AddUpCard.  

Utställare

Aritco är en världsledande producent av plattformshissar för offentlig miljö samt villahissar.

  

 Med Solar Gard® branschledande och koldioxidnegativa fastighetsfilmer installerad på fönsterglas kan du spara stora belopp på energikostnaderna och minska de globala växthusgasutsläppen. 

Vi brandtryggar byggnader genom att förse marknaden med produkter inom passivt brandskydd, utbildning och utredning. 

Nordskiffers fasadsystem med takskifferplattor ger en hållbar fasad och en, i princip, underhållsfri fasad. Dessutom är montaget enkelt! 

Våra fasader är funktionella och ger tidlös skönhet. Vi levererar anpassade och hållbara lösningar för fasadytor som uppfyller de mest komplexa tekniska kraven och erbjuder oöverträffad hållbarhet 

Våra djupaste rötter finns i Tranås Skolmöbler som grundades 1896. Idag är vi ett av Skandinaviens ledande varumärkeshus för utveckling och försäljning av inredningslösningar och förvaring med fokus på skola, kontor, industri samt olika offentliga miljöer. 

Hygieniska glasfiberdörrar som förväntas klara det omöjliga. 
Erfarenhet har visat, att LAMI dörren är det bästa valet i miljöer, där man ställer stora krav på dörrarnas hållfasthet och livslängd.

Steni levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar som människor lägger märke till. Underhållsvänliga fasadlösningar både till exteriör & interiör. 

Sedan 1986 erbjuder vi lösningar inom gröna tak, takträdgårdar och gröna lösningar i stadsmiljö, väg- och jord-förstärkning, bullerskydd, erosions-säkring och lokal avledning av dagvatten och fontänteknik 

Ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter. ROCKWOOL återvinningsprogram Rockcycle® bidrar till en mer cirkulär byggbransch. 

Vi utvecklar inredning och möbler i trä för offentliga miljöer. Till exempel för butiker, kontor, skolor, restauranger, idrottshallar etc. Men också småskaliga projekt, som till exempel skärbrädorna till Kapten Mat. Praktiskt, snyggt och hållbart. 

Innovativa, hållbara och pålitliga aluminiumsystem för fasader, fönster, dörrar, skjut- och vikpartier och solskydd med lågt klimatavtryck som hjälper till att minska byggnaders totala utsläpp genom energieffektiv och cirkulär design.

Vi bedriver försäljning, tillverkning och produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez.
  

I över 80 år har Gerflor gruppen designat, tillverkat och marknadsfört innovativa, dekorativa och miljöansvariga produkter inom golv. 

Modus väggsystem skapar förutsättningar för miljöriktiga lokalanpassningar. Flexibla systemväggar för kontor med minskat CO2-avtryck och halverad byggtid.

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.
 

Vi designar och levererar lek- platsprojekt, sport- och rörelse-projekt samt fast inredning till utomhusmiljöer som t ex lekredskap, multibanor, vatten- lek och utegym/fitness.  

Vision: Förverkliga framtidens byggnader idag! Vi levererar stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. I en nära förestående framtid kommer vårt stål att bli fossilfritt.

Vi finns där när du drar nyckelkortet, vrider om låset eller går genom dörrar som öppnas automatiskt – oavsett om du är på ett sjukhus, lastar av på lastkajen eller är hemma i ditt eget hem.  


 

Anmäl ditt besök

Vi skickar en bekräftelse till den e-postadress du anger.

Hitta hit

Kulturhuset Spira
Kulturgatan 3, 553 24 Jönköping
 

Koordinator
Mårten Lundell
070-628 44 50